Εκδηλώσεις

Ενημερωτική Εκδήλωση Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών-Ενημέρωση για την Πρακτική Άσκηση την Τετάρτη στις 22 Ιουνίου-Αίθουσα Γ1

Σε αυτή τη συνάντηση θα συζητήσουμε την πρακτική άσκηση, όπως αυτή υλοποιείται στο τμήμα μας. Θα δούμε τι είναι η πρακτική άσκηση, ποιοι μπορούν να λάβουν μέρος, ποια είναι η διαδικασία, ποιες διαφορετικές μορφές υποστηρίζονται, τι προσόντα χρειάζεται να έχετε ήδη, ποια στοιχεία βιογραφικού και δεξιοτήτων θα πρέπει να αναφέρετε στη δήλωσή σας κλπ. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να θέσετε τα δικά σας ερωτήματα. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!

Μανόλης Γουάλλες

Επίκουρος Καθηγητής

Κατηγορία: 

Παρουσίαση για την Πρακτική Άσκηση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Παρουσίαση του  Έργου της Πρακτικής Άσκησης απο τον Τμηματικό Υπέυθυνο κ.Νικόλαο Κολοκοτρώνη  στο Τμημα Πληροφορικής και Τηλεπικονωνιών

Κατηγορία: 

Συμμετοχή Γραφείου Πρακτικής Άσκησης στην Τελετή Απονομής Βραβείων "Καινοτόμες Ιδέες"

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου συμμετέχει και σας προσκαλεί στην Τελετή Απονομής Βραβείων στους συμμετέχοντες του διαγωνισμού Καινοτόμες Ιδέες.

Κατηγορία: 

Η «Νεολαία σε Κίνηση» πάει Καλαμάτα (11-13/9/2014) - Δελτίο τύπου & πρόγραμμα

Το τριήμερο εκδηλώσεων “Νεολαία σε Κίνηση”, που οργανώνει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση «Απασχόληση, Κοινωνικές Υποθέσεις και Κοινωνική Ένταξη» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ξεκινάει στις 11 Σεπτεμβρίου στις 19.00 στην κεντρική προκυμαία της Καλαμάτας.

Κατηγορία: 

Πρόσκληση στην εκδήλωση της Αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Ελλάδα, (Καλαμάτα, 11-13/09/2014) με θέμα τη «Νεολαία σε Κίνηση»

Από τις 11 έως τις 13 Σεπτεμβρίου η «Νεολαία σε Κίνηση» έρχεται στην Καλαμάτα. Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στη σκηνή της «Νεολαίας σε Κίνηση» στην Κεντρική Προκυμαία τις εξής ημέρες:

  • Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου: ώρα 19:00 – 22:00
  • Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου: ώρα 11:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00
  • Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου: ώρα 12:00 – 20:00

Κατά το παραπάνω τριήμερο στο χώρο εκδήλωσης της «Νεολαίας σε Κίνηση» θα φιλοξενηθούν πολλές δραστηριότητες:

Κατηγορία: 

Ημερίδα Πρακτικής Άσκησης Τμήματος ΤΟΔΑ

Πρόσκληση στην ημερίδα με θέμα "Πρακτική Άσκηση και προοπτικές απασχόλησης για τους αποφοίτους του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου", την Πέμπτη 4 Απριλίου 2013, στο αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Αθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής.

 

Κατηγορία: 

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

Την Πέμπτη 24 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ημερίδα για την Πρακτική Άσκηση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Κτίριο ΟΑΕΔ στην Τρίπολη.

Κατηγορία: 

Ημερίδα ενημέρωσης

To Tμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης στην αίθουσα Α1 του κτιρίου της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας, στις 7 Μαρτίου 2012 και ώρα 14:00, στο πλαίσιο του έργου "Πρακτική Άσκηση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου" που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από Εθνικούς Πόρους.

Κατηγορία: